Първенецът на Аматьорска лига SPS „Сборная“ /Бл/ взе квота за клубната Шампионска лига в Марибор

Благоевградският шампион на Аматьорска лига SPS „Сборная“ /сн. 1/ спечели 3-то място в Шампионската лига на България по минифутбол и ще участва в дебютното издание на клубната Шампионска лига на Европа в Марибор /Словения/ от 22 до 25 септември. Младите таланти на Аматьорска лига SPS Антонио Кирилов и Роберто Харалампиев попаднаха в групата на националния отбор до 21 г. за европейското първенство в Прага /15-17 юли/, организирано от European Minifootball Federation. Младежките национали ще премерят сили със Словакия, Хърватска и Румъния.
Аматьорска лига SPS стартира своята дейност преди 6 години и организира всякакви футболни първенства в Югозападна България. Отборите са разделени в различни първенства: SPS Champions League, SPS League, Aматьорски поток, SPS Teen, Business League /само за служители на фирми/. Шампион тази година на SPS League стана отбора на „Maska Lens“ /сн. 2/, който ще участва в турнира Лига България. Шампиони на аматьорския поток са младите таланти от „Пирински орли“.
В началото на юли стартира първенството SPS Summer Holidays Bansko SPA 2016, в което взимат участие отбори, желаещи да играят организиран футбол през лятото. Новият сезон на Аматьорска лига SPS стартира в средата на септември.
За повече информация може да следите публикациите във facebook страницата Amatiorska Liga SPS, а за заявка за участие – 0887 707 394/ 0895 154 155. Аматьорска лига SPS пожелава успех на своите шампиони и таланти в представянето на клубно и национално ниво.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *