ШОКИРАЩО! Убиец на 25-годишен, чието тяло бе намерено в шахта, щъка на свобода

Прокуратурата в Пазарджик е решила да не иска мярка за неотклонение „задържане под стража”, а много по-леката „парична гаранция” за 36-годишния Мехмед Бозов от велинградското село Кръстава, съобщава БЛИЦ. Първоначално Бозов е арестуван за 24 час, мярката му е удължена на 72 часа, а след това е освободен от ареста с парична гаранция с обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда и настъпила след нея смърт.
 
Учудващо е защо това не се случва, при положение, че в резултат на въпросното намушкване с нож в събота почина 25-годишен велинградчанин, а други двама бяха с порезни рани по тялото.

На 15 юли към 1.30 часа близо до заведение във Велинград възникнал скандал между петима мъже от града и 36-годишния Мехмед Бозов от село Кръстава.
 
Скандалът прераснал в сбиване. Бозов извадил нож и наръгал зверски трима от опонентите си, като най-сериозно пострадал 25-годишен мъж. Той е  бил открит от ченгетата захвърлен в шахта, веднага е транспортиран и настанен в болницата във Велинград, но малко по-късно починал.
 
Междувременно на мястото са изпратени екипи на полицията, които установили всички участници в свадата. Открит е ножът, с който е извършено престъплението. За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.
 
В курортния град се говори, че до смъртта на намушканото момче се стигнало, защото дежурните лекари не успели да спрат навреме кръвозагубата му и нямали кръв за спешно кръвопреливане във велинградската многопрофилна болница.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *