УЖАС! 3-г. момченце живя дни наред с трупа на майка си

Шокираща история се случи в Перм в средата на лятото. На 19 юли жителите на блок, намиращ се на улица „Богдан Хмелницки“, усетили неприятна миризма, идваща от един от апартаментите. Хората опитали да се свържат с жената, която живеела там, но никой не им отворил вратата и те обезпокоени се обадили в местното подразделение на Министерството на извънредните ситуации. 

Пристигналите на място спасители разбили вратата и открили в една от стаите мъртвата стопанка на дома. Редом с трупа на 39-годишната Надежда седяло малко слабичко момченце. Тригодишното дете прекарало до мъртвата си майка няколко  денонощия, без да разбира какво се е случило с нея. То не било нито яло, нито пило вода и очевидно имало нужда не само от медицинска, но и от психологична помощ, пише пик.  

В момента за момченцето се намира в болница, а тялото на майката е предадено за аутопсия, за да се установи причината за смъртта й. Според „В курсе.ру“ починалата млада жена гледала сама детето си. Съпругът й починал почти веднага след раждането на сина им. Момченцето остава кръгло сираче. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *