Топ теми

Срещу 180 млн. долара олигарх търси жених за дъщеря си – лесбийка!

През 2012 г. хонконският милиардер Сесил Чао предложи 65 млн. долара на мъжа, който спечели любовта на неговата дъщеря. Две години по-късно Чао дори удвои зестрата до 130 млн. долара. Финансовата награда успя да събере повече от 20 000 мъже, които да молят за ръката на Джиджи Чао. Има обаче един проблем – Джиджи е лесбийка, а през 2014 г. тя обяви, че се е оженила за дългогодишната си приятелка във Франция, пише profit.bg.

Още две години по-късно Сесил Чао отново решава да увеличи наградата на 180 млн. долара. От своя страна Джиджи, която днес е на 34 години, споделя, че би се радвала, ако баща й приеме факта, че тя има брак с жена и ако спре да се бърка в живота й.

Семейната драма явно е доста интересна, след като през изминалата година филипинска продуцентска компания пусна сериал, базиран на историята на Джиджи и баща й на име „Дъщерята на богаташа“. Чао е собственик на публичната компания Cheuk Nang, инвестираща в имоти в Хонконг, Макау, Малайзия и Китай.

Въпреки нежеланието на дъщеря му да сключи брак с мъж и да отгледа деца, които да наследят бизнеса му, Чао също никога не се е женил. Той дори твърди, че през живота си е спал с повече от 10 000 жени. Еднополовите бракове в Хонконг не са разрешени от закона.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *