СЛЕД ПОКАЗНА АКЦИЯ В САНДАНСКИ! Пуснаха на свобода екссъдията Илия Янев и приближените му

Бивщият шеф на Районен съд – Сандански Илия Янев, сега адвокат, и приближените му, арестувани в показа акция на антимафиотите в Сандански навръх Илинден, са вече на свобода. Лидерът на „Евророма” Тони Ангелов, заместникът му Христо Ашминов, синът на Илия Янев-Ивайло след една нощ в ареста в Сандански са откарани със специализирана полицейска кола в София, но часове по-късно бяха пуснати. Около 20.00 часа снощи те вече бяха по домовете си в Сандански.

Репортер на struma.bg се срещна с Тони Ангелов и той заяви: Знае се човекът, подал сигнала срещу нас, заради които ни арестуваха. Имам претеснения около моето здравословно състояние и това на дъщеря ми, която също бе с мен в ареста. Фирмата ми не е на мое име, а на името на баба ми. Имам строителна бригада, с която изпълнявам поръчки на община Сандански. Чух се по телефона с Илия Янев, той също е на свобода, добави лидерът „Евророма”.

Както struma.bg писа, навръх имения си ден Илия Янев бе арестуван в София, в Сандански последва мощна акция на антимафиотите, които обискираха къщите на приближените му и арестуваха част от тях.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *