Екшън! Мутри тръгнаха да бият велосипедист, но в следващият миг настъпи истински кошмар за тях

Истински екшън успя да заснеме случаен минувач в Москва, а видеото се превърна в абсолютен хит. Велосипедист засича без да иска луксозен джип Порше Кайен.Оттам изскачат няколко мутри, които налитат да го „превъзпитават“, подобно на случая в София с хората на Ториното. Руските мутри (впоследствие се оказаха с кавказки произход) обаче нямаха късмета на българските им събратя, пише „Блиц“.

Заради спряния от тях джип насред улица „Липецкая“, се оформя задръстване, а непосредствено зад тях спира друг джип – Тойота Ландкрузър. Не се чува, но изглежда от Тойотата са изсвирили с клаксон, защото една от мутрите се приближава с очевидното намерение да превъзпита и тези от джипа. В същия момент обаче от микробус със затъмнени стъкла зад Тойотата изскачат няколко души с къси десантни автомати. За секунди мутрите са неутрализирани и напъхани в автобуса, а един от тези с автоматите се качва на поршето и го подкарва. Трите коли изчезват в неизвестна посока.

Впоследствие става ясно, че мутрите са имали лошия късмет да се натъкнат на кортежа на съпруга на известната руска актриса и телевизионна водеща Ксения Бородина. Какво е съдбата на кавказките мутри и поршето им обаче не е известно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *