Скандал в модните среди! Прилъгвали миски да стават елитни проститутки

Много манекенки са въвлечени в елитна проституция, разкрива Мис Черна гора Наташа Милосавлевич на страницата си във Фейсбук. Тя сподели на какво се е натъквала, а за подобни преживелици сподели и Мис Хърватия Мая Спахия.

loading...


Милославлевич описва как известна на нея и на хърватската й колежка госпожа й се обаждала и предлагала уикенд в Сингапур с „клиент, който живее в Азия“ и е готов да плати самолетен билет за бизнес класа, хотел с пет звездички „ресторанти, излизания и сензации“. В съобщенията се споменава, че „цената не е проблем, просто трябва да се каже колко иска“.

И тук вече госпожата споменава, че много манекенки „вече са били при него и са много доволни“. Милославлевич добавя, че е получавала и други подобни оферти, които отхвърлила, защото не иска да бъде купувана. Уточнява, че е готова да лети в бизнес класа и да вечеря в най-скъпите ресторанти, но само с приятели.

Сред потребителите, които изразили подкрепа си, се оказала и Мая Спахия. Мис Хърватия 2015 написала, че „известната А.Т. ми изпраща подобни оферти дни наред… Замисли се само колко наивни момичета биха се съгласили… ужас“, написала също адриатическата хубавица.

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *