Как да станеш секс богиня?

Едва ли има жена, която никога не се е питала как да се превърне в мечтата за всеки мъж в леглото. Е, имаме добра новина всяка дама може да бъде секс богиня, само трябва да последва тези няколко стъпки, пише beu.bg.

Придържайте се към тези съвети и със сигурност ще му дадете най-хубавото секс преживяване в живота и той определено няма да иска да му е последното. 😉

1. Дефинирайте за себе си какво си представяте под „секс богиня“

Страстна и мълчалива? Смела и дръзка? Красива и екзотична? Изобщо как на пръв поглед трябва да изглежда една секс богиня в идеалните ви представи. Мило котенце, секси изкусителка или ледена кралица? Просто влезте в своето амплоа!

2. Погрижете се за облеклото

Все пак то си е важно за прелюдията към горещите сцени. Трябва да знаете, че секс богинята си има богат арсенал от секси бельо и аксесоари, с които побърква мъжете. Изберете нещо, с което ще се чувствате уверени, красиви и желани. Не забравяйте да завършите композицията и с подходящ, възбуждащ сетивата аромат 😉

3. Поласкайте егото му

Вече е време да пристъпите към действие! Комплименти за уменията му в леглото, за перфектната му физическа форма и за каквото друго, което знаете, че ще го накара да се чувства добре… Всичко това ще го накара да се чувства повече „мъж“ пък и вие ще можете да получите всичко, което поискате. 

4. Дайте му каквото иска

Е, няма как трябва да превърнете неговото удоволствие в приоритет, но спокойно нещата бързо ще се обърнат. Ако той види, че сте разкрепостени и готови на всичко, за да го задоволите, ще се почувства най-големият късметлия и повярвайте бързо ще „върне услугата“.

5. Бъдете креативни

Най-важното е да запазите спонтанността и разнообразието във връзката, така ще сте сигурни, че ще се върне за още. Въображението е ключово! Играйте роли, сменяйте пози, места, пробвайте всичко, което не сте. Определено така страстта никога няма да угасне!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *