Първи СНИМКИ от смъртоносното меле край Пловдив!

В първите минути след зверското меле на пътен надлез “Бенковски“, при което загина моторист, нито един автомобил не спрял да помогне на шофьорите. Служители на охранителна фирма „Трафик СОТ” били първите, които спрели до смачкания “Фолксваген” и мотоциклет “Хонда” и помогнали да извадят моториста, който бил под смачканите ламарини.

„Гледката беше ужасяваща и всичко беше в кръв. Никой не спря! Притекоха се на помощ само няколко роми, които работеха наблизо. Направихме всичко по силите си, но мотористът вече беше мъртъв”, разказва Илиян Тянчев пред TrafficNews.bg.

Загиналият моторист е на 37 години и е от Бенковски. Няма данни за употреба на алкохол от шофьора на колата, на 45 години от Пловдив. На мястото на инцидента все още има патрули на полицията и движението в района е затруднено.

Искри от мотора възпламенили сухите треви в района и така възникнал пожар. Няколко декара  сухи треви са изгорели. Според очевидци, шофьорът е идвал от Царацово и преди надлеза, е решил да направи обратен завой. Така е засякъл моториста и се е стигнало до фаталния удар. Разследващите обаче имат последната дума за причините. На мястото на инцидента все още има полиция, която отбива движението. Пътят е затворен. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *