HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бившата депутатка от БСП Клара Маринова изостави двете си луксозни къщи в Ресилово, съседи срещу заплащане се грижат за двора

Бившата депутатка от БСП, дясната ръка на Жан Виденов, тв журналистката Клара Маринова изостави двете си луксозни къщи в сапаревобанското село Ресилово. Каква е причината от половин година да не стъпва в имота си и съседката й фолкфурията Сашка Васева не знае.
Въпреки успешната си политическа кариера и депутат в три парламента след Виденовото управление, Маринова се прибра в родното си село Ресилово и изкара там няколко години. В селото тя има две къщи, наследствена от баща й, който бил дълги години учител в Ресилово и от кметството му дали парцел да си построи дом. В зората на демокрацията Маринова купи и луксозната къща на бившия директор на “Мини Бобов дол”, отдавна покойник – Стоян Стоянов. Двете къщи са разположени в голям двор с асми и зеленина. Сега за зеленината в двора се грижат съседи на Маринова срещу заплащане. Хора от селото коментират, че два пъти в месеца идва жена, която чисти къщите.
В местните гробища са погребани съпругът на Клара Маринова и баща й.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *