HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПЛАНИРАН УДАР! Собственик на транспортна фирма от Дупнишко „олекна“ с 200 г злато, обраха го, докато е на море

Крадци удариха собственика на транспортна фирма Явор Чорбаджийски и задигнаха 200 г златни накити от къщата му в дупнишкото село Червен брег, докато той е на море със семейството си. Крадецът е влязъл през отворен прозорец на втория етаж на къщата, където живее семейството на Чорбаджийски, докато на първия етаж са спели родителите и сестрата на бизнесмена. Златото е било оставено в чекмедже в една от секциите в дома.

На сутринта майката на Чорбаджийски установила, че е извършен грабеж. Чекмеджетата на секциите в къщата били отворени, а златните накити липсвали. Веднага позвънила на тел. 112. На място пристигнали криминалисти, на които направило впечатление, че извършителят на кражбата е имал представа къде се намират ценностите, тъй като нямало разхвърляни предмети и дрехи, както става при други обири. Взети са отпечатъци, оставени  от дръзкия апаш. В РУП – Дупница се привикват криминално проявени от контингента на крадците и се разпитват.

Семейството на Явор Чорбаджийски било на море, но се върнало от почивка по-рано заради кражбата.

Жители в селото коментираха, че всяко лято се извършва по една голяма кражба в Червен брег, докато по-голяма част от хората са на почивка. Миналата година семейство „изгоряло“ с няколко хиляди лева. В Червен брег имат съмнение, че крадецът е от селото и знае кой какви финансови възможности има и кога е извън дома си за по-дълго време.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *