Бащата на Меси вече преговаря с ПСЖ

Бащата и агент на суперзвездата Лионел Меси – Хорхе Меси вече води преговори с ПСЖ за трансфер на сина му през следващото лято, пише gong.bg.

Аржентинецът искаше да напусне клуба през лятото, но преминаването в Манчестър Сити пропадна, след като „каталунците“, в лицето на вече бившия президент Хосеп Мария Бартомеу, не пожелаха да го пусне като свободен агент.

Тогава той заяви, че Меси може да си тръгне, но за не по-малко от 700 милиона евро, колкото е записаната в договора му клаузата за откупуване. Самият нападател пък не пожела да прати любимия си отбор на съд.

Той обаче може да напусне Барса през юни следващата година без пари, а баща му и агент Хорхе Меси вече води преговори с ПСЖ, като в доклада се посочва, че разговорите вероятно ще започнат през януари.

ПСЖ е един от малкото клубове в света, който може да си позволи огромната заплата на Меси. Ако аржентинецът се присъедини към френския шампион, то той би станал съотборник със своя приятел Неймар и Килиан Мбапе, като по този начин ще се оформи едно от най-доброто триота в световния футбол.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *