Благоевградската „Крус-Лифт“ ООД ще поддържа асансьорите в общината, в Камерна опера и 5 социални центъра срещу 19 152 лв.

19 152 лв. с ДДС ще струва на община Благоевград поддръжката и ремонтът на асансьорите в сградите на общината, на Камерна опера и 5 социални центъра. Това е цената в двете оферти, представени от единствения кандидат, който участва в обявената обществена поръчка да извършва дейността благоевградската фирма „Крус-Лифт“ ООД с управител Станислав Стамболийски.

В договора, подписан от кмета инж. Томов, се фиксират месечните абонаменти за поддръжка на всеки от асансьорите. За всеки от четирите асансьора в сградата на кметството общината ще плаща по 228 лв. на месец с ДДС, което е 912 лв., за този в сградата на Камерна опера таксата за месечно обслужване е 120 лв., 94 лв. е абонаментът за асансьора в Домашния социален патронаж на ул. „Явор“ 8 в жк „Еленово“, в Дневен център „Зорница“ – 144 лв. с ДДС, а в трите центъра за настаняване от семеен тип – 324 лв. Изпълнителят се ангажира да се отзове до 20 минути при внезапно възникнала повреда.

Без кандидати останаха посочени в обществената поръчка за поддръжка на асансьори във Втора и Трета  детска градина, в ХІ ОУ и Дома за стари хора в кв. „Струмско“, асансьорна уредба в 2 социални жилища, платформата за хора с увреждания на площад „Г. Измирлиев“, която така и не заработи след откриването, и в преходно жилище за деца и младежи на ул. „Ив. Михайлов“ 53, както и в сградите на Осма детска градина и три дневни центъра за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства, и асансьор в новите социални жилища в кв. „Освобождение“.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *