Бомба! ТВ водеща става шефка в МВР!

Бившата депутатка от „Атака“ Калина Крумова има нов пост –  в Министерството на вътрешните работи.

Тя ще отговаря за безопасността по пътищата, пише „Флагман“. За това, че Крумова се заема с инцидентите по пътищата стана ясно по време на пресконференцията на МВР и прокуратурата миналата седмица, когато бе представен планът на МВР и прокуратурата за пешеходните пътеки.

Крумова влиза в Държавно-обществената консултативна комисия на МВР.  Това е поредното превъплъщение на красивата бургазлийка, чието име е известно още от изявите й като водеща в местната СКАТ тв преди 10 години, пише Блиц.

После стана активистка на Атака и депутат от Атака, след което и водеща фигура в „България без цензура“ на Николай Бареков. Междувременно, през 2011 г., за малко бе и член на ГЕРБ. Последните й публични изяви са отпреди три години, когато водеше кампания за разрешаване на сурогатното майчинство. Новото превъплъщение на Крумова отпреди няколко дни обаче предизвика обществен и политически отзвук

Много от депутатите смятат, че тя няма професионален опит, подходящо образование и експертност, за да оглави подобна служба в МВР и магистратурата. Предстои след празниците да се разнищи кой и по какви критерии е осигурил държавната заплата на Калина Крумова.

Депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, която е известна като активен борец за по-малко жертви по пътищата, тъй като загуби дъщеря си – убита на място от мотоциклетист на пешеходна пътека, открито се противопоставя на новия пост на Крумова.

Ето какво е написала Петрова в личния си профил във Фейсбук:  „Искам да призова всички почернени майки да се разграничат от тази дама.

Преди шест години в мъката си се заблудихме и повярвахме. Но днес ви пиша като майка, която е загубила дете на пешеходна пътека, не като народен представител.

Не вярвам,че нейната борба за намаляване на черната статистика е чиста и свята!!! Друго не коментирам“. Депутатката от ГЕРБ Нели Петрова Красавицата Калина Крумова бе най-младият депутат в 41-вото Народно събрание от групата на „Атака“. Родена е през 1985 г., има един син. Завършила е УНСС – специалност „Икономика на социално-културната сфера“, има и втора специалност – „Журналистика и медии“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *