Босът на „Славия“ В. Стефанов култов: Бербатов не е купил 10 чифта чорапи на родния „Пирин“, напусна националния, няма морално право да става шеф на БФС

Босът на „Славия“ и член на Изпълкома на БФС в оставка Венцеслав Стефанов пак подкара „любимия си герой“ напоследък Димитър Бербатов. Бившият бензинджия, с повод и без повод, редовно атакува екснационала от Благоевград, особено след като името му започна да се спряга сред кандидатите за шефския пост в родната футболна централа.

„Какъв Бербатов, какви пет лева. Та той не е купил 10 чифта чорапи на клуба, от който излезе за големия футбол – „Пирин“. Какво морално право има да оглави БФС. Никакво. Истинско престъпление ще е това момче да седне на президентския стол, защото той обърна гръб на българския национален отбор. Един човек, който отказа да играе за държавата си, не може да стане ръководител на футбола й“, отсече Чичо Венци, както е известен във футболните среди собственикът на най-стария столичен клуб, но така и не огласи името на своя фаворит. „Няма да споделя кой според мен е най-подходящият за поста, защото веднага ще започнат да го оплюват. Начело трябва да застане модерен човек. Разполагаме с добри играчи, не ни трябват Иса, Миса и т.н. Съмнявам се, че Стилиян Петров ще премести семейството си в България, за да изправи кривите краставици на българския футбол. Националният ни отбор се нуждае от спешна шокова терапия. През последните години там се сменяха начело Гошо с Тошо, Иван с Пешо и други такива. Стана ми неприятно след загубата ни от Унгария в плейофа за Евро-2021 да слушам коментарите на най-голямата пеперуда във футбола ни Велизар Димитров, който сипеше критика срещу нашите. На подобни хора като него не бива да се дава трибуна, защото с приказките си създават антибългарски настроения“, заключи В. Стефанов.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *