Знаците, които подсказват, че НЕ е трябвало да се разделяте

Раздялата се приема като нещо нормално. Като чакана гостенка, която рано или късно ще се появи в живота ви и ще сложи край на всичко. Когато е по ваша инициатива, обикновено е нормално да изпитвате удовлетворение и да се чувствате свободни в началото. С времето обаче е възможно да започнете да се чудите дали сте взели правилното решение. Има няколко знака, които ще ви помогнат да разберете.

1. Обвинявате себе си

Ако търсите вината в себе си, знаейки, че може би не е така, то определено раздялата ви е била грешка.

2. Осъзнавате, че причината не е била сериозна

Ако след време осъзнаете, че всъщност причината, поради която сте сложили край на връзката си, не е била достатъчно сериозна, то може би не е трябвало да се разделяте с този човек. Нормално е след време да се замислите трезво над нещата и да разберете грешките си. Това може да е знак, че с този човек можете да бъдете отново заедно. Може би съществуват много по-непоправими грешки.

3. Не искате да се срещате с други мъже

Ако не искате никой друг, освен него, то е напълно възможно да сте направили грешка. Ако дори не искате да се срещате с нови хора от противоположния пол, това може би е знак, че той е бил много специален за вас.

4. Стремите се да търсите контакт с негови близки

Това означава, че все още не можете да се отърсите от мисълта за този човек. Той е бил важна част от живота ви и наистина е значел много за вас. Ако искате да продължите напред, просто се примирете с факта, че с този мъж нямате общо бъдеще и прекратете всякакви контакти с него и негови близки приятели.

5. Не искате той да бъде с друга

Ако все още продължавате да го ревнувате и не можете да си го представите да бъде с друга, то не е трябвало да се разделяте. Може би ще го осъзнаете напълно, когато го видите щастлив с друга жена.

6. Чувствате липсата му

Чувствате се странно, когато правите нещо, което преди винаги сте правили заедно. Ако наистина сте обичали този човек, е напълно нормално да се чувствате самотна, да усещате липсата му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *