ЛЮБОПИТЕН КАЗУС! Синът на адвокат В. Ушатова – Кристиян: От 10 неправилно паркирали на „Джеймс Баучер” полицаите написаха фиш само на мен

Студентът по право Кристиян Ушатов сигнализира за избирателно отношение на благоевградски полицаи. Във вторник вечерта на ул. „Джеймс Баучер“ служителите на реда написали фиш за неправилно паркиране на лекия автомобил БМВ на майка му – адвокат Величка Ушатова, който той шофирал.

„Спрях колата на улицата. Бях с приятел и прескочихме до магазина за цигари. Не бях единственият, който беше спрял в нарушение. Зад беемвето имаше поне още десетина неправилно паркирани автомобила. На дежурните от патрулката това не направи впечатление. Извикаха служители на КАТ, които написаха глоба от 50 лв. само на мен”, разказа студентът по право, който донесе уведомлението с глобата в редакцията на „Струма“.

Според приетите промени в Закона за движение по пътищата с поставянето на уведомление се счита, че фишът за нарушение е връчен. По ирония на съдбата по време на проверката Кристиян установил нарушение и от страна на полицейския автомобил, който бил само с един работещ стоп.

Адвокат Величка Ушатова заяви, че ще плати глобата, но и ще отправи запитване до Инспектората на МВР дали има избирателно отношение от страна на полицаите при извършената проверка.

ЕКИП „СТРУМА“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Мрън мрън

    Пич, щом си направил нарушение-плащаш и не плачеш! Все гледаме и другите. Няма значение кой си и каква е колата ти !

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *