„Марек“ сложи 5 лв. цена на билетчето, търсят се 100 бона за ремонт на легендарния „Бончук“

„Новакът във Втора лига „Марек“ сложи 5 лв. цена на билетчето за домакинските мачове в предстоящата кампания. Във „В“ група талоните се харчеха по 2 лв., а феновете взимаха по няколко, за да подпомогнат любимците си в тежкото финансово бреме.

„Наясно съм, че повишението повече от два пъти не е добра новина за запалянковците, но се надявам това да не доведе до отлив от трибуните. Нямаме обаче компромисен ход. Само съдийските такси ще ни струват по 1200 лв. на мач. Досега привържениците ни помагаха финансово – кой с 50, кой със сто лева, кой с повече закупени билети. Ние ще се постараем да им отговорим с добра игра и победи“, коментира президентът на клуба Цветан Видински, който анонсира пускането в близко време на сезонни карти за ВИП ложите на стадиона с гарантиран вход за всичките 19 домакински срещи за първенство и двубоите от турнира за купата на страната. Издирват се и трима треньори с лиценз „А“, за да се отговори на изискванията за професионалния футбол.

Стряскаща сума се очертава да глътне ремонтът на легендарния „Бончук“. Предписанията от 4 листа, дадени от инспектиращите от БФС за привеждане на съоръжението в съответствие със задължителните норми, вещаят инвестиции в размер на 100 000 лв.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *