Обратното броене започна ! Остават 4 дни до финала на конкурса „Любим учител 2018”, LED телевизор очаква големия победител!

4 дни остават до финала на конкурса „Любим учител в Пиринско 2018” , организиран за шеста поредна година от вестник „Струма”. На 21 ноември ще бъде сложен край на онлайн гласуването! Бъдете активни, защото само вашият вот може да промени класирането към момента и да даде преднина на вашия фаворит за приза „Любим учител в Пиринско”.

Финалната битка започна, вотът за приза „Любим учител в Пиринско 2018” е оспорван! В пряк сблъсък за първото място се конкурират Христо Йорданов от Спортно училище – град Сандански и Величка Христова Даскалова

от СУ „Никола Йонков Вапцаров”- Хаджидимово.

Тази година отново провокираме не само нашите читатели, родители и ученици да гласуват онлайн на сайта struma.bg, но и всички преподаватели.

Ето критериите, с които ще се определи Любимият учител на 2018:

Активността при гласуването на сайта ни struma.bg дава 30 % тежест за крайния резултат. 20 % от оценката ще се формират от анкетите на учениците, които, както всяка година, ще направим във всички училища в областта, които се включиха в конкурса. Останалите 50 % от крайната оценка зависят от номинирания от Вас учител. Тя ще се формира от есе, в което преподавателите, получили най-силна подкрепа, ще трябва да изложат вижданията си. Темата тази година е  „С какво практиката допълни наученото на университетската скамейка?“, а есето трябва да е придружено от кратка визитка.

Всички есета вече са предоставени на независимо експертно жури.

Победителите ще бъдат наградени на тържествена церемония в четвъртък /22 ноември/, когато ще разберем и имената на призьорите в шестото издание на конкурса на вестник „Струма“ „Любим учител 2018“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *