Половинката на шефа на Комисията за защита на потребителите в Благоевград Л. Палаханов – Алекс Раева, крои планове за второ дете

Алекс Раева мина в отбора на звездните майки малко преди да навърши 40. Половинката на шефа на Комисията за защита на потребителите в Благоевград Любомир Палаханов дълго време отлагаше този важен за всяка жена момент, а сега откровено призна, че съжалява за пропуснатото време. Всяка свободна минута Алекс прекарва със своето дете, а вече си прави планове и за второ. 

Раева, която се изявява като част от детективския панел в „Маскираният певец“, признава, че благодарение на локдауна е имала повече време за детето си, което може би е нямало да има, ако това не се беше случило. Не отрича обаче, че социалните контакти са нещото, което много й липсва, защото самата тя е много общителна личност, пише show.blitz.bg.

„Липсва ми това, че вече не мога да прегръщам хората по начина, по който съм го правила, и ме е страх, че детето ми няма да усети това по начина, по който аз съм го усещала, като съм била малка. Тоест – сега децата ще растат в един малко по-различен свят!“, казва Алекс.
„Лиа е едно много готино, лудо дете! Не съм очаквала, че детето ми ще бъде спокойно – това е ясно за всички, но е много смешно дете, много спокойно и усмихнато, в момента й растат зъби и аз не спя, но… това е животът!“, кава още Алекс. Тя съжалява, че не е станала майка по-рано, за да може да напълни къщата с деца. Сега вече си прави планове за второ дете. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *