Признателна майка изненада с благодарствено писмо хирурзите в санданската болница

Признателна майка от Сандански изрази огромна благодарност към хирургичния екип в МБАЛ „Югозападна болница”, който оперирал 16-г. й син. Учителката по английски език в IV ОУ в курортния град Галя Ефтимова-Атанасова изненада медиците с благодарствено писмо за високия им професионализъм, придружено с кошница вкусотии за почерпка на екипа начело с началника на ХО д-р Бояджиев, д-р Живков, реаниматор, медсестри и санитари.

16-г. пациент е опериран лапароскопски. Двойната операция на заклещена пъпна херния и на възпален апендикс продължила малко повече от час. Признателната майка вчера посети екипа в болницата, за да им поднесе искрените си благодарности, като им пожела: „Бъдете живи и здрави и нека професионализмът, отношението и човечността Ви са пример за подражание за всички медици. Убедена съм, че болница, която има подобен страхотен екип от блестящи, сърдечни и отговорни към работата си специалисти, трябва да се гордее с тях. Вие заслужавате уважение и поклон“, искрена бе в пожеланията си Галя Ефтимова-Атанасова.

МАРИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Иванка

    Благодаря на доктор Маринова,за професионалима.Сърдечна,добронаметена,не само лекар,но и човек с голямо Ч.Бъди жиеа и здрава и все така всеодайна в работата.Благодаря от сърце за положените грижи към мен,като пациент!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *