САПУНКА НА СТ. „ХРИСТО БОТЕВ“ В БЛАГОЕВГРАД! Мачът с орлетата едновременно дебют и бенефис на треньора на ЦСКА

Мачът с орлетата днес от 17.00 ч. на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград най-вероятно ще бъде едновременно дебют и бенефис на новоназначения треньор на ЦСКА Милош Крушчич. Сърбинът наследи на поста своя сънародник Люпко Петрович, но дните му на „Армията“ изглеждат преброени, без дори да запише един официален мач.

Ръководството на червените смята да върне на горещия стол Стамен Белчев и е в напреднали преговори с настоящите работодатели на специалиста в „Арда“ за размера на финансовата компенсация, срещу която ще склонят да прекратят контракта му. Желанието на шефовете на армейците е хасковлията да поеме отбора в още в началото на идната седмица, преди края на националната пауза заради европейските квалификации, и да води тима в тежкото гостуване на „Локомотив“ /Пд/.

Ст. Белчев имаше успешен мандат начело на ЦСКА от декември 2016-а до май 2018 г., но беше натирен след 11 победи, 4 равенства и 2 поражения. След няколко месеца на борсата през март 2019-а подписа с „Арда“ и изведе отбора до историческа промоция в елита, а в настоящата кампания  подопечните му са шлагерът на първенството. Сапунката около завръщането му на „Армията“ започна още в предсезонната подготовка, но той упорито отричаше, че ще сменя клубната си принадлежност.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *