След поредния еврорезил Стратега от Мировяне поздрави на летището кресналията К. Десподов

Евробойците ни ЦСКА и „Лудогорец“ се засякоха при пристигането си на летище София след поредния резил в ЛЕ. Разградчани записаха пета поредна загуба в групата си с 1:3 от „Антверп“, а армейците се занулиха срещу „Клуж“ с човек повече и нова порция пропуски на Али Соу. На аеропорта кресналията в състава на хегемона Кирил Десподов размени няколко думи с треньор номер 1 на България за миналия век Димитър Пенев, който му стисна ръката за първия му гол с екипа на 9-кратните шампиони. „Отборът ни беше разкъсан след първите 15 минути“, пророни в отговор на поздрава на Стратега от Мировяне националът.

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович изрази задоволство от втората спечелена точка в кампанията, макар че в головия актив на червените в 5-те изиграни мача се мъдри една голяма нула. Босненският спец защити дежурния грешник Соу, който пропиля най-изгодните положения пред вратата на домакините.

„Не са само пропуските на Али Соу. Ако Тиаго се беше оправил по-добре в една ситуация – това е гол. Йомов, ако се беше ориентирал по-добре – това е гол. Имаше и други неща, които можем да подобрим“, коментира треньорът.

На подопечните му не помогна и численото превъзходство след червения картон на Кипчиу за симулативно падане в пеналта пред Бусато.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *