СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии

Всяка зодия има нужда от съвет в любовта, за да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в личен план. Понякога не осъзнаваме къде са ни грешките и затова, когато някой друг ни каже какво да правим, често виждаме правилния път, по който да тръгнем. Овен: Бъдете по-търпеливи към човека, към който сте се насочили. Не всички става тук и сега, понякога е нужно време, за да може другия човек да ви приеме. Не се отказвайте лесно!

Телец: Бъдете по-смели в любовта и се доверявайте повече на хората, които доказано са го заслужили. Ако вечно имате съмнения, никога няма да можете да се отпуснете и да обичате истински.

Близнаци: Когато сте с някой партньор, трябва да спрете да гледате настрани и да флиртувате с други. Това, което правите, няма да ви доведе до дълга и пълноценна връзка, затова бъдете верни на човека до себе си.

Рак: Избирайте внимателно партньорите си и не се хвърляйте бързо в нови връзки. Опознайте човека до себе си, преди да правите големите крачки, за да не останете разочаровани накрая.

Лъв: Бъдете по-открити в любовта и не търсете тази загадъчност, която си мислите, че е интересна за противоположния пол. Другите често се страхуват от прикрити хора, затова бъдете по-честни, споделяйте повече и се доверете на човека, който иска сърцето ви. Дева: Действайте по-бързо! Често изпускате момента, бавите се и човекът до вас губи интерес. Всяко нещо си има време, а когато то отмине – няма как да се върнете назад и да поправите грешките си.

Везни: Бъдете по-ясни в това, което искате от човека до себе си. Правите твърде много компромиси със себе си, а това не е здравословно начало на нито една връзка. Дръжте на мнението си и изисквайте повече от партньора до себе си.

Скорпион: Спрете с всички излишни флиртове, само за да си повдигнете самочувствието. Така наранявате човека до себе си и няма да имате сериозна връзка, ако вие самите не сте сериозни в отношението си към човека до вас.

Стрелец: Давайте по-открити сигнали на човека, който харесвате и бъдете по инициативни. Няма как другия човек да се досети, че имате чувства към него, ако само го гледате отдалеч и въздъхвате. Поканете го на среща!

Козирог: Правете повече компромиси. Не можете да очаквате само човека до вас да е този, който отстъпва, а вие все да правите това, което си искате. В любовта има много компромиси и вие трябва да се научите да ги правите.

Водолей: Бъдете по-нежни в любовта, давайте повече внимание и любов. Никой няма да ви сметне за слабохарактерен човек, ако покажете повече нежност.

Риби: Вярвайте в истинската любов и не губете надежда, че тя ще дойде и при вас! Когато човек вярва, привлича добра енергия към себе си, излъчва самочувствие, което се забелязва от противоположния пол.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *