Тервел Пулев дундурка чуждо бебе в самолет (СНИМКА)

В интересна ситуация попадна боксьорът Тервел Пулев по време на самолетен полет навръщане за България. Братът на Кобрата постъпи като истински мъж и се притече в помощ на млада майка, пътуваща сама с новороденото си бебе, пише Пик.

Тервел и спътникът му видяли, че освен с детето, жената трябва да се справя и с много багаж. Затова решили да я улеснят до колкото е възможно по време на полета. Тервел гушнал бебето и го държал в ръцете си през по-голямата част от пътуването.

Боксьорът не разкрил самоличността си пред майката , но по-късно тя разбирала кой е той. Издирила го и му благодарила за оказаната помощ чрез пост в социалните мрежи.

„Прибирайки се за България, на голямо европейско летище, виждаме млада майка, сама с новородено бебче, бърза да хване самолета. Видимо багажа, който носеше със себе си (преносимо бебешко столче, и още чанти) плюс рожбата й, затрудняваха много българката.

Веднага предложихме на жената да й помогнем. Вече беше уморена, а и я убеди това, че сме бащи на по 2 деца.

През по голямата част от полета 20-дневното бебе стоя в мен. Майката остана доволна, че успя поне във въздуха да почине. Защото сподели, че в България я очаква пътуване и до провинцията.

Наистина за мен беше удоволствие да държа това ангелче, а то дори не се събуди. Винаги бих се отзовал на човек в нужда, още повече за една майка. Защото знам, че майката е свещена!

П.П. След това жената ми благодари и в социалната мрежа!“, написа Тервел на профила си във Фейсбук.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *