Шефът на БФВ Л. Ганев обвини в безотговорност разложкия плеймейкър с Ковид-19 Г. Сеганов

Президентът на волейболната федерация Любо Ганев обвини в безотговорност  разложкия плеймейкър на националите Георги Сеганов, който даде положителен резултат за Ковид-19 по време на подготвителния лагер на трикольорите и е под карантина в дома на майка си в София.

„Казаха ми, че е бил на трибуните за финалния мач за купата на България между ЦСКА и „Локомотив“. Това е доста непрофесионална и безотговорна постъпка. Когато го видя, ще му кажа какво мисля“, беснееше легендата.

За радост пробите на останалите играчи са отрицателни. Преди да влезе във волейболната зала, Сеганов е тренирал футбол и не крие пристрастията си към най-популярната игра. При всяка възможност той е в агитката на червените и се предполага, че там е пипнал вируса, подобно на баскетболиста Станимир Маринов, който се зарази след посещение на футболен мач, но на „Левски“.

„Всички знаем какви са рисковете, но сме се събрали да вършим работа. И на мен ми се ходи на много места, но се въздържам. Надявам се сега момчетата да се стреснат и да проумеят, че опасността е реална. Разчитам на по-опитните Георги Братоев и Тодор Скримов да бъдат като бащица за младите и да ги съветват“, коментира още Л. Ганев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *