Яна Маринова изплю камъчето дали се развежда

Яна Маринова, който ударно снима най-новия си филм „Игра на доверие“, се показа като героиня от него и направи интересно изявление. „Всичко, което съм мечтала през живота си, винаги е било – свобода. Да бъда това, което харесвам и обичам, и никога това, което хората биха очаквали. И това се отнася, както за героинята ми Даниела в Игра на Доверие – Game of Trust movie , то така и за мен самата. Псп: За тези, които ще намерят скрит смисъл – няма такъв. Обичам си мъжа и не мисля да се развеждам“, уточни актрисата, цитирана от hotnews.bg.

Припомня, че съпругът й Тихомир Винчев е втори за Маринова. Тихомир и Яна се запознават на снимачната площадка. Той е боен хореограф и често участва в каскади, което е другата страст на Яна. Злите езици говорят, че тя дори е прекратила първия си брак с Богомил Маринов, който вече е покойник, заради него.

Тихомир дори си печели прозвището Рамбо, след като влиза в неговия образ. В петия филм „Рамбо“ Винчев замести самия Силвестър Сталоун в по-физически издържаните сцени. Двамата се женят в първия снимачен ден на сериала „Стъклен дом“- направил Маринова известна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *