HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПОДРОБНОСТИ ЗА ЕКШЪНА С КУФАРА-БОМБА В БЛАГОЕВГРАД! Девойката с мистериозния багаж е от гоцеделчевска фамилия стоматолози

37-годишният Николай Котрулев, с прякор Луцифер, който е  родом от с. Игралище, община Струмяни, но живее в Сандански, е мъжът, вдигнал на крак благоевградската полиция и службите на ДОТИ, след като изхвърли куфар от таксито си, крещейки, че има бомба.

Н. Котрулев е излязъл преди около година от Бобовдолския затвор, където излежал 3-годишна присъда за сводничество. Доскоро той работил като таксиметров шофьор към санданската фирма “Елит”, но бил изгонен, тъй като собствениците на фирмата имали сигнал от клиентки, че 37-г. таксиметров шофьор им отправя неприлични предложения. 
След като бил изгонен от фирмата, той купил от санданчанина Данчо Мазния таксиметрова кола “Шкода Фабия”, която все още изплаща. Именно от шкодата такси той изхвърлил прословутия багаж.

Други твърдят, че са ставали свидетели на пиацата как Луцифер се закача с жени, минаващи покрай него. Правило впечатление, че той се държал неадекватно, независимо от зрялата му възраст. 

Вчера се разбра, че момичето, чийто багаж Луцифер изхвърлил от таксито, е от известна гоцеделчевска фамилия стоматолози

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *