Първи коментар от фирмата, собственик на буса за кренвирши, за превоза на ваксините

В отговор на искане от “БУЛ БИО – НЦЗПБ” “Белла България” предоставя безвъзмездно специализиран хладилен транспорт на ваксините срещу COVID-19, предназначени за страната ни. Това съобщиха в изявление до медиите от компанията, в отговор на коментарите, че ваксините се транспортират с бусове за колбаси.

“Автопаркът на компанията отговаря на най-съвременните европейски изисквания за подобен тип превозни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специални температурни режими, датчици, термограф и др. Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е гарант за пълното спазване на условията за бързо и качествено транспортиране на ваксината до пунктовете в цялата страна”, уверяват от компанията.

“Вярваме, че в условията на безпрецедентната криза, в която се намираме в момента, всеки е длъжен да даде своя принос за преодоляването ѝ, независимо от спецификата на дейността си”, коментират от “Белла България”.

“Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е сложна. Хуморът е неуместен”, завършват позицията си от “Белла България”.

Сутринта у нас пристигна първата пратка с ваксини срещу коронавирус, след което те бяха транспортирани към други градове в страната.         

В социалните мрежи веднага обаче се появиха хумористични колажи, след като бяха публикувани снимки от доставката на ваксината.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *