ЖЕСТОКО! Българин се похвали с убийството на куче, след онлайн петиция арестуван

Българин, който се похвалил в интернет, че е убил куче, бе арестуван, след като хиляди хора подписаха петиция за задържането му, съобщава New York post, цитиран от Фокус.

31-годишният българин е качил в социалните медии снимки, на които се вижда как с усмивка държи убито куче за опашката като трофей.

Над 7229 души са подписали петиция на YouSignAnimals.org, с която искат от властите да повдигнат обвинения срещу мъжа.

В сряда той е бил арестуван и обвинен за жестокост към животни, за което може да бъде осъден на 5 години затвор и глоба.

Вероятно става въпрос за младежа от Згориград, който качи на профила си във фейсбук снимки на мъж, който държи разстреляно куче, съобщава tribali.info.

Кадрите са придружени от предупреждение към собствениците на четириногите пазачи какво ги очаква, ако си пуснат кучетата на свобода. Постът на момчето предизвика бурни коментари в социалните мрежи и критики за насилието над беззащитните животни.

„Възмутително!!! Просто без коментар! Хора, възпитавайте децата си. Днес си отиде едно добро дете, защото преди години някой е пропуснал да покаже на децата си кое е редно и кое не. Убийството на животни, освен че е престъпление, води след себе си още насилие – деца, съпруга, родители“, коментират врачани. Други пък сипят заплахи и силно възмущение от постъпката на мъжа, разстрелял кучето и момчето, което се хвали и гордее с постъпката му.

След бурната реакция на хората, момчето и възрастният мъж изтриха снимките на убитото животно от профилите си, но въпреки това врачани продължиха да споделят и критикуват постъпките им.

„Тази държава пропада все повече и повече… Изрод е недостатъчно определение за този човек… Просто недоумявам как може да съществуват толкова жестоки и безмозъчни хора,които с лекота посягат над беззащитни същества…“, пишат възмутени хора.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *