ТРАГЕДИЯ! Пеленаче издъхна в съня си

Бебе на 9 месеца е издъхнало снощи в село Милево. Тази сутрин двамата родители намерили мъртво отрочето си, което е издъхнало в съня си. Най-вероятната причина за смъртта на новороденото е болест. Преди по-малко от месец то е боледувало от пневмония, но било изписано от лечебното заведение в Пловдив, съобщава TNS.bg. Явно обаче болестта е рецидивирала и момиченцето е починало. Родителите на 9-месечната Анка живеят в крайна бедност в село Милево, а майката е от ромски произход.

Припомняме, че 3-годишно момиченце почина в Стара Загора от усложнения при грип. Случаят е от 24 януари, но едва преди няколко дни става ясна причината за смъртта – грипен вирус от типа Виктория.

Резултатът е потвърден от лаборатория в София. Болестта се е развила изключително бързо и въпреки усилията на лекарите в старозагорската болница детето е починало.

Тригодишната Гергана е починала в Клиниката за интензивно лечение в болницата в Стара Загора въпреки усилията на лекарите, продължили три денонощия. Няколко дни родителите на тригодишното момиченце го лекували в дома си село Богомилово. На 20 януари с линейка го откарали в болницата. Детето било с висока температура. Приели го в детската клиника, а след това в реанимация. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *