7 дни ял кисело мляко и станало чудо…

Топлото време наближава, а с него и невъзможността да прикриваме дефектите с по? дебели дрешки. Заради това, ако желаете бързо да влезете във форма, ви предлагаме една перфектна диета. Прави се 7 дни и се свалят 4?6 килограма! Само предупреждаваме да не я правите по?дълго, нито пък прекалено често

На 2 месеца веднъж е достатъчно.

Принципът е следният: Ядете кисело мляко на корем! Когато и колкото си искате. Като можете да добавяте и други храни както следва:  

1,2,3 ден 

Можете да добавите варен ориз или варени картофи в менюто си. Никакви газирани напитки! Алкохол може само бяло вино и то не повече от 1 чаша

4?5?6?ден

Освен кисело мляко, бихте могли да си хапвате и пилешко филе. Задушено, варено, печено; както го обичате. За разкош, добавете и малко пресни зеленчуци. Без алкохол и газирани напитки. 7 ден Кисело мляко и плодове. Единствено без банани и грозде. Бихте могли да пиете чаша вино.

Важно е, след като приключите и 7?мия ден, да не се нахвърляте на храната. На етапи увеличавайте количеството и добавяйте другите продукти. Това е! Ще ви е тежко само първите 2 дни. Ако ви идва да се поглезите с нещо сладко, споменете си за любимата рокля или блузка, която вече не ви стои така добре. Това при всеки случай работи. Ще чакаме да споделите резултатите.

Източник: gotvach.bg 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *