СЕНЗАЦИЯ! Майкъл Джексън бил инкогнито в България

Знаменитата китаристка на Майкъл Джексън Дженифър Батън разкри, че иска да работи с Мистерията на българските гласове. Ексцентричната музикантка ще гостува в София в началото на месец юли.

Батън е пожелала да се срещне с представители на народния хор, който от години слави България пред света, за да обсъди с тях евентуално сътрудничество. „Мистерията на българските гласове“ ме вдъхновява, има страхотно въздействие върху мен. Звученето им е уникално, такива гласове не съм срещала никъде другаде!“, призна Батън.

Освен това ексцентричната китаристка си призна, че вече е била веднъж в страната ни, минавайки инкогнито с Майкъл Джексън и екипа му по време на турне на път за концерт в Букурещ.

„Била съм в страната ви веднъж, когато с екипа от турнето на Майкъл минахме оттам, но беше през нощта и не успях да видя нищо“, допълни признанията Батън, цитирана от пик. На 4 юни Дженифър ще взриви София с шоуто, кръстено „In Memory Of Michael Jackson“, в което най-големите хитове на Краля на Попа ще бъдат представени с впечатляваща мултимедия.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *