Деян Донков не пуска чашката!

Деян Донков отпразнува раждането на сина си в стил „три дни яли, пили и се веселили“. Актьорът не може да се нарадва на новата си рожба и затова е решил да не става от масата, пише столичен ежедневник. Малкият юнак проплака в четвъртък на обед и развълнуваният баща пристигна веднага в „Майчин дом“, за да види наследника си. Двамата с Радина решиха да го кръстят на името на Христо Кърджилов, а само няколко часа след това пресният баща остави родилката сама и започна бясно сноване между театралните сцени и масите.

В четвъртък вечерта Донков имаше важна премиера и в ролята на режисьор и затова не се позволил да сложи нито глътка в уста, защото и без това не знаел къде се намира. Колегите му шапка му свалиха за стоицизма и професионализма, а Деян едвам издържал до края на представлението и след това разпуснал както най-добре си знае – с големи количества алкохол.

След представлението актьорът дълго приемал поздравления за двойния си празник, а след това се отправил с групичка колеги на запой до сутринта. Сред компанията бил и бащата на Радина – Христо Кърджилов, на когото кръстиха новороденото. Не се минало и без бившата на Деян – Анатасия Ингилизова, която в последно време много се сближи с новата му любима.

Запоят продължил до зори, а пресният татко успял да стигне до дома си чак в петък следобед.Не е ясно къде е нощувал и какви ги е вършил, но само си сменил дрехи и излезнал пак. На вечерта имаше представление в Народния, а на път за там отново се сдобил с бутилка концентрат, с която да почерпи колегите от трупата.

Така историята се повторила – след финалните аплаузи Донков и приятели изпаднали в алкохолно опиянение, което този път продължило доста дълго – чак до неделя. Не е ясно дали през това време Деян е успял да бъде в кондиция и да посетил отново Радина и сина си.

Ясно е само, че оставил колата си при Народния в петък следобед и отишъл да я вземе чак в неделя привечер. Това е ясен знак, че през това време не е бил в състояние да шофира заради голямото количество погълнат алкохол. Да се надяваме само залитането по чашката да е инцидентно покрай щастливия повод и да не се превърне отново във вреден навик.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *