С цветя и подаръци отрупаха за пенсионирането й най-дългогодишната служителка в детската ясла в Кресна Й. КостадиноваС цветя и подаръци отрупаха за пенсионирането й най-дългогодишната служителка в детската ясла в Кресна Й. Костадинова

Колеги, близки и приятели организираха вълнуващо тържество по случай пенсионирането на дългогодишната служителка на детската ясла в Кресна Йорданка Костадинова. Леля Данче, както всички в града наричат жената, грижила се всеотдайно повече от 40 години за малки и големи, бе отрупана с безброй цветя и подаръци. Над 40-те гости засвидетелстваха своето уважение и признателност към нея и всички й пожелаха здраве и да се радва на всеки миг от живота си.
Особено емоционално бе словото на първата директорка на детското заведение Райна Стефанова. Пожелания отправиха и настоящият директор на ЦДГ „Здраве“ Васил Велев и бившият ръководител Лиляна Иванова. Развълнувана, Й. Костадинова благодари на своите приятели и колеги и прегърна любимия си внук, осемгодишния Митко, на когото ще се посвети изцяло след оттеглянето си в заслужена почивка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *