Голямо шоу в Благоевград! Младоженци поканиха 350 гости на сватба под огромна шатра на Бачиново, два тира доставиха конструкцията

Младоженци наеха част от парк Бачиново за 4 дни за сватбата си с тема „Горски лукс“. Два тира доставиха конструкцията на мащабната шатра завчера, а монтажът й предизвика любопитството на благоевградчани.

„Виновници“ за нестандартната сватба са Любомир и Александра от известните бизнес фамилии Зайкови и Иванови. Шатрата е с площ 400 кв.м, тя трябва да приюти 350-те сватбари, а такава сватба – на открито на поляната, се прави за първи път в парковата зона около Благоевград.

Репортер на вестник „Струма“ видя на място вчера приготовленията за пищното тържество. От кметството поясниха, че младоженците са получили разрешение да ползват общинския терен за 4 дни, платили са такса за наем – 420 лв., колкото е по ценоразпис на общината. Веднага след монтирането на конструкцията от Горското и от общинския отдел „Култура“ са направили на място проверки.

350 гости – приятели и роднини на двете фамилии, ще седнат на трапези на открито в парка, наета е охранителна фирма да пази оборудването и да осигури спокойствието на гостите и младоженците в деня на сватбата. С кетъринга е натоварен един от най-близките приятели на младоженеца Димитър Иванов.

Сватбата ще е абсолютно нестандартна, темата „Горски лукс“ била детска мечта на булката, а младоженецът решил да превърне приказката в реалност. Цветовете на сватбената украса също са нестандартни и много модерни – комбинация от лилаво, зелено и прасковено, „повдигнаха завесата“ организаторите. Хиляди светещи лампи и кристални полилеи в злато ще засияят под шатрата, в която ще се състои сватбената вечеря. Златни свещници ще красят масите, а единствената „стена“ ще е цялата в горски мотиви. Ритуалът по бракосъчетанието ще се състои на брега на езерото. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *