Топ теми

Родители в защита на детската градина с персонал, обиждал деца

Група от няколко родители се събраха пред детската градина в столичния квартал „Обеля“, за да изразят подкрепата си за персонала в нея. Те разказаха в ефира на Нова телевизия, че ситуацията е по-различна от показаната в медиите. 

„Майката, разказала в репортаж на телевизията, въобще не е записвала записите. Направени са от нейна приятелка – Ирена. Ние не подкрепяме обидите на лелката към децата. Ние не подкрепихме майката Илияна на родителската среща като начин на държане, тя се опитва да срине градината. Вкарва напрежение в персонала на детската градина, а това рефлектира върху децата ни“, категорична е една от другите майки на дете в яслата. 

„Категорична съм, че не се притесняваме да водим децата в градината. Персоналът е прекрасен. Въпросната жена доведе детето си на един празник и то се чувстваше прекрасно, играеше си и беше щастливо“, разказа още тя. Според друга майка има 3 или 4 записа по 9 часа. „Това, което съм чула от тях не е само викане и обиди, има игри и грижа. Чула съм два записа“, каза още тя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *