HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Певицата Мая Нешкова ще строи спа хотел в Сандански

Певицата Мая Нешкова ще строи хотел в Сандански. Това стана известно по време на заседание на Постоянната комисия по общинска собственост, на която единодушно членовете дадоха съгласие да се даде разрешително за изготвяне на Подробен устройствен план /ПУП/ в местността Поленишки път, на първия завой вляво в посока Татовата резиденция, на метри от „Интерхотел Сандански”.

Молбата е депозирана лично от певицата Мая Нешкова, която е собственик на имота, и на предстоящото юлско заседание съветниците ще трябва със свое решение да открият процедура по изготвяне на ПУП. Имотът, върху който популярната в миналото благоевградска естрадна певица ще строи спа хотел, в момента е с полуразрушена бетонна стена.

Преди десетина години там функционираше т.нар. база „Стримона”. От години обаче десетината бунгала са напълно разрушени и в момента имотът, стопанисван от семейството на певицата и благоевградския композитор Кирил Икономов, е пустеещ, обрасъл е с треви и храсти.

Инвестиционните намерения на певицата разкри съветникът инж. Янко Ангелов, който каза на колегите си съветници, че там ще се строи хотел.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *