Зодиите, които обичат да изпращат смесени сигнали

Някои хора казват едно, а после правят друго. Как се очаква да бъдат разбрани онези, чиито думи и език на тялото не винаги са в хармония?

Например, как ще се почувствате, ако видите някой, който ви казва, че много се радва да ви види, но чрез жестовете и тона някак усещате, че може би не е така очарован?

Такива хора са трудни в любовта, защото не е лесно за партньора им да си изясни какво искат, чувстват и на къде отиват отношенията като цяло.

Ето кои зодиакални знаци изпращат най-противоречиви сигнали:

Водолей

Сложното поведение, което Водолеите демонстрират е резултат от неспособността им да се справят с емоциите, особено онези на другите хора.

Те често премълчават своите мисли, защото се страхуват от реакцията, която може да предизвикат.

Водолеите често стават обект на обожатели, които си мислят, че има на какво да се надяват. Тъй като не винаги успяват да вникнат в чувствата на околните, представителите на въздушния знак могат да бъдат студени и дори жестоки към своите обожатели.

Най-лошото е, че Водолеите дори виждат нещо забавно в тази ситуация и най-безгрижно продължават да изпращат смесени сигнали, давайки грешни послания.

Стрелец

Стрелците изпитват големи затруднения в обяснението на своите чувства не защото не ги разбират, а защото се страхуват, че другите няма да ги разберат.

Ето защо, опитвайки се да прикрие емоциите си (които приема за слабост), огнения знак предпочита да заблуждава околните, изпращайки смесени сигнали.

Стрелците се страхуват от сериозните отношения, очаквайки те да променят живота им прекалено много и страхувайки се, че ако допуснат някой прекалено близо, той ще започне да контролира живота им.

Ако представител на зодията да си пада по някой, възможно е да показва странно поведение, създавайки дистанция.

Тъй като Стрелците са малко срамежливи, по този начин те си мислят, че изразяват любовта си.

Скорпион

Скорпионите опитват да бъдат честни, но тайнствената им, мистериозна природа не им позволява.

Те често подвеждат околните със силните си и страстни емоции, които от време на време извират от тях.

Силното привличане, което един Скорпион изпитва, може да бъде сбъркано за любов и тогава следват сълзи и разочарования.

Водния знак става жертва на собствените си страсти, повличайки околните неусетно.

Ако Скорпионът обича, той ще направи всичко, за да го покаже, но ако сметне, че не си заслужава или бъде наранен е способен на дълги и изтощителни игри, наказвайки своята жертва.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *