Плажният бар на Венци Венц в Лозенец фалира

Бизнесът на Венци Венц като ресторантьор претърпя фиаско. Певецът бе взел под наем барче на малкия плаж в морския ни курорт Лозенец, но за жалост вместо до успех е достигнал до фалит изпълнителят от популярното дуо Павел и Венци Венц.

На мястото вече се шири нов собственик и като цяло постройката е съвсем различна от тази, която преди 3 години Венци взе да стопанисва. Хора от курорта с усмивка заявиха, че изпълнителят повече е ползвал заведението за купони със собствените си приятели и накрая на сезона сметките никак не му излезли, пише „Телеграф“.

Загубата на пари не се понравила на твореца и той с охота се отказал от договора за наем. Сега все по-рядко може да бъде забелязан по родното Черноморие, освен ако двамата с Павел нямат участие.В бизнеса може и да не му потръгна, но от няколко месеца музикалната звезда се носи на крилете на любовта с половинката си Мая. Двамата се познават от преди 10 години, когато са били гаджета, но след това пътищата им се разминават.

Венци има дъщеря от добрата си приятелка Мелани, а за живота на Мая през тези години на раздяла не се знае нищо. Съдбата обаче си знае работата и отново събира някогашните влюбени, като искрата пламва още по-силно. Както самият той се шегува, „любовта ръжда не хваща“. Двамата дори сериозно се замислят за сватба.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *